Om mig

Uppdatering:

Högtider har alltid varit ett kärt tema för mig, men efter snart ett år har jag insett något. Påsken kommer alltid i april oavsett om det är år 2014, 2015 eller 2016. Spänningsfaktorn med en blogg om högtider är ungefär lika hög som i ett avsnitt av Bonde söker fru. Tja, jag erkänner – kanske inte hade alla hästar i stallet den dag jag kom på bloggtemat.

Men nu blir det andra bullar. Jag ändrar riktning helt och börjar med att komma ut ur garderoben som polyamorös och BDSM-fantast. Samtidigt blir det mer än denna bulle som kommer att gräddas i ugnen. Jag vill helt enkelt kombinera tre helt olika intressen – sex, inredning och ekonomi – i ett och samma bloggupplägg. Vi får se om det blir den mest schizofrena bloggen någonsin.

————————————————————————————————————

Hej

Mitt namn är Felicia och jag bara fullkomligt älskar alla typer av högtider! Vi har ju dessutom en hel del som vi firar här i Sverige samt att vi anammar fler och fler från utlandet. Tänkte att jag vill dedikera denna blogg till alla typer av högtider och skriva om dem lite mer utförligt. Allt från jul,midsommar,påsk till halloween och allt annat!

Privat bor jag i Göteborg med min sambo och två katter. Jag är 27 år och jag jobbar i en liten affär. Vi ser alltid till att pynta ordentligt inför varje högtid, så att det syns vad det är som firas. Givetvis är det jag som står för pyntandet så att det blir rätt 🙂

Utöver att vara intresserad av alla sorters högtider så tycker jag om att promenera i skogen, läsa böcker och att se på bra filmer på tv. En och annan fika slinker gärna ner med tillsammans med vänner på mysiga caféer.

Jag hoppas ni ska tycka om min blogg och vilja följa den.

Har ni tips på utländska högtider som vi inte firar officiellt i Sverige, hör av er. Vet att många av er har egna traditioner med er från ert land som ni själva firar som vi svenskar tyvärr missat.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s